Taxi Utrecht Schoonhoven

Bent u van plan om in Utrecht te gaan stappen, maar u weet niet hoe u veilig thuis kan komen. Dan biedt TCMN Taxi Centrale Utrecht u de mogelijkheid om voor een vaste lage prijs te reizen van Utrecht naar Schoonhoven.

Taxi Utrecht Schoonhoven heeft ook mogelijkheid om groepen van 4, 6 of 8 personen te vervoeren. Prijzen van een groep personen kunnen nog voordeliger uit komen. Zo kunt u besparing maken op uw budget. Wat de prijzen zijn van het aantal personen kunt u op onze website bekijken : www.tcmn.nl. 

TCMN Taxi Centrale Utrecht berekent geen nacht en dag tarieven, maar vaste tarieven. Zo weet u altijd van te voren wat het ritje gaat kosten.

In Utrecht staan onze chauffeurs van TCMN Taxi Centrale Utrecht op de taxi standplaats op de Voorstraat van Utrecht. Is er geen taxi aanwezig, dan kunt u 24 uur per dag bellen met de centralisten van TCMN Taxi Centrale Utrecht. TCMN Taxi Centrale Utrecht is bereikbaar op 030-6880711.

Voordelig naar Utrecht vanuit Schoonhoven dat kan ook. Zo reist u bij YTC taxi Utrecht vanuit Schoonhoven naar IJsselstein vanaf €60,-