Taxi Utrecht Amsterdam

Dagje Amsterdam vanuit IJsselstein hoeft niet duur te zijn bij TCMN Taxi Centrale Utrecht. Dat bespaart u kosten en die kunt u wel gebruiken in Amsterdam.

TCMN Taxi Centrale Utrecht denkt met u mee en biedt daarom vaste prijzen aan. Weg met de meter prijzen die soms wel heel duur uitvallen. Voordat u aan een ritje begint bij TCMN Taxi Centrale Utrecht weet u vooraf wat u betaald aan de chauffeur aan het einde van de rit.

De ritten worden geserveerd in ons systeem. De reserveringen kunnen telefonisch of per e-mail gemaakt worden. Via de website kunt u ons e-mail sturen. Zodra u een taxi hebt gereserveerd, ontvangen wij een e-mail. In het email staan uw gegevens in waarin wij een overzicht hebben om uw reis te bevestigen.

TCMN Taxi Centrale Utrecht hanteert vaste lage prijzen. Zo gaat u vanuit Utrecht naar Amsterdam met de taxi voor maar €77,-.

Voor meer informate over de diensten en prijzen van TCMN Taxi Centrale Utrecht verwijs ik u door naar onze vernieuwde website. TCMN Taxi Centrale Utrecht is ook bereikbaar op 030-6880711.